Meniu nunta varianta 3 – incepand de la 45 euro/persoana
1. GUSTARE RECE:
- Tartine cu icre de stiuca sau rulou somon
- Frigarui mozzarella cu struguri sau prosciuto mellone
- Muschiulet umplut cu selectie de fructe confiate
- Pate de casa pe kiwi sau foie gras ananas
- Oua prepelita cu icre de Manchiuria sau icre negre
- Clatite cu piept de rata
- Salata de cruditati pe portocala
- Rosii cherry
- Terina din piept de pui cu legume
- Chiftelute de pui cu seminte
- Masline
2. GUSTARE CALDA formata din:
- Ciuperci umplute cu mozzarella
- Ficatei in bacon
- Creier pane
- Bulete de cascaval
- Piept de pui in bacon
- Dovlecel umplut cu sunca si cascaval
3. PESTE: Duo de somon si salau cu sos Calipso si orez primavera
4. FRIPTURA:
- Pulpe pui umplute si muschi impanat
- Piept de rata cu miere de albine pe pat de portocala si muschi de vita cu sos Gorgonzola
- Friptura de miel la tava sau cotlet de berbecut cu piept de curcan la gratar
5. GARNITURA:
- cartofi cu rozmarin si orez cu legume
- cartofi taranesti si rizotto
- cartofi natur cu buchetiera de legume
6. SALATA: asortata, de varza sau muraturi
7. Paine sau chifle
8. Cafea – nelimitat
Optional: pachet bauturi all inclus :trei variante de Whiskey Ballantines, JB si JW, vodca Absolut si Finlandia, Gin tonic, Campari, Vin demisec la carafa, bauturi racoritoare cu acid si fara, apa minerala sau plata, cafea = 50 lei/persoana( bauturile aperitiv se servesc la pahar) sau cu vin Jidvei la sticla 60 lei/ persoana. Orice meniu poate fi personalizat in functie de solicitarile clientului