Meniu
Meniul zilei – 28 lei
De Luni pana Vineri intre orele 11.00-15.00
Meniul zilei este ales si preparat de catre bucatarul sef in fiecare zi.
-ciorba zilei
-fel de baza
-desert

Important: Toate produsele se servesc asa cum sunt prezentate in meniu, nu se mai modifica retetele.
Meniu complet al restaurantului
(gama varianta de produse)
1. Omleta simpla - 130 gr (doua oua)
alergeni:ou
2. Omleta cu sunca si cascaval - 200 gr
(doua oua, sunca, cascaval)
alergeni: ou, cascaval
3. Omleta cu legume - 250 gr
(ceapa, ardei gras, ciuperci, rosii, dovlecei, vinete)
alergeni: ou
4. Omleta taraneasca - 250gr
(ciuperci, ceapa, ardei, rosii, kaizer, cascaval, marar)
alergeni: ou, cascaval
In intervalul 15-18 servim decat Taco si Nacho 100 g + sos
-orice ambalaj (punga/caserola) costa 0.50 lei
1. Salata verde - 200 gr
2. Salata asortata de vara - 200 gr
3. Salata de rosii - 200 gr
4. Salata castraveti - 200 gr
5. Salata varza - 200 gr
6. Salata ardei copti - 200 gr
7. Salata de muraturi - 200 gr
1. Salata Agora - 600 gr
(piept de pui 80 gr, salata, ardei gras, castravete, ceapa, rosii, ciuperci, porumb*, masline)
-sos Agora (smantana, branza dulce, sare, piper, oregano, ulei masline)
alergeni: lapte
2. Salata de ton - 600 gr
(ton, porumb*, salata, ceapa, morcov, lamaie)
alergeni: peste
3. Salata greceasca - 600 gr
(salata verde, rosii, castraveti verzi, ardei gras, masline, branza de vaca, oregano)
alergeni: lapte
4. Salata Caesar cu anchois - 500 gr
(salata verde, rosii, castraveti verzi, ardei gras, ceapa, masline, parmezan, file de anchois, crutoane)
alergeni: lapte, peste, gluten
5. Salata bulgareasca - 600 gr
(salata verde. rosii, castraveti verzi, ardei gras, ceapa, sunca, masline, telemea de vaca, ou)
alergeni: lapte, ou
1. Clatite - 2 buc - 200 gr
(Visine, afine, fineti)
alergeni: gluten, lapte, ou
2. Papanas - 1 buc – 200 gr
(visine, afine)
alergeni: gluten, lapte, ou
3. Profiterol cu inghetata vanilie si ciocolata - 250 gr
alergeni: gluten, lapte
4. Selectie prajituri laborator
1. Ciorba de pui - 340/60 gr
alergeni: telina
2. Ciorba de pui a la grec - 340/60 gr
alergeni: telina, ou, lapte
3. Ciorba de burta - 300/100 gr
alergeni: telina, ou, lapte
4. Ciorba de vacuta - 340/60 gr
alergeni: telina
5. Ciorba de legume - 340 gr
alergeni: telina
*produs decongelat
1. Cafea espresso - 50 ml/100 ml
2. Cappuccino - 200 ml
alergeni: lapte
3. Ciocolata calda - 200 ml
alergeni: lapte
4. Café latte - 200 ml
alergeni: lapte
5. Frappe - 200 ml
alergeni: lapte
6. Frappe cu inghetata- 250 ml
alergeni: lapte
7. Ceai (diverse sortimente) - 200 ml
1. Platou Agora pentru 2 pers - 800 gr
(telemea, cascaval, bacon, salam sibiu, muschi file, sunca de Praga, masline, piept afumat de rata, zacusca, kaizer, legume proaspete)
alergeni: lapte
2. Bruschete - 200gr
(rosii, busuioc, ulei masline, usturoi)
1. Limonada casei - 0.35 l
2. Limonada cu miere - 0.35 l
3. Miere extra - 20 gr
4. Fresh portocale - 0.35 l
5. Apa minerala/plata - 0.33 l
6. Apa minerala/plata - 0,75 l
7. Apa tonica Evervess - 0,25 l
8. Pepsi cola, twist,light, 7 up, mirinda - 0.25 l
9. Lipton piersica, lamaie - 0,25 l
10. Prigat Nectar portocale, piersici - 0.25 l
11. Red Bull - 250 ml
1. Platou Agora pentru 2 pers - 700 gr
(bulete cascaval, 4 mititei, carnaciori, ciuperci cu cascaval, kaizer, ficatei de pasare, cascaval pane)
alergeni: lapte
2. Platou taranesc 1000 gr + garnitura
(150 gr piept pui, 150 gr ceafa porc, 200 gr pastrama oaie, 200 gr carnaciori, piept rata 4 mici si muraturi)
3. Mici (4buc.) + garnitura - 200 gr
4. Mici - 50 gr 7 lei
5. Carnati proaspeti – 300 gr
6. Mamaliguta cu branza, smant, carnaciori si ou-400 gr
alergeni: lapte, ou
7. Cascaval pane - 200 gr + garnitura
alergeni: lapte, gluten, ou
8. Bulete de cascaval -200gr + garnitura
alergeni: lapte, gluten, ou
9. Tigaie picanta – 250 gr + garnitura
( pui, porc, ardei gras,ciuperci)
10. Cordon bleu - 300gr + garnitura
(cotlet porc sau piept pui, sunca, cascaval
alergeni: lapte, fructe de mare
*produs decongelat
1. Whisky Jonnie walker, Teachers, Ballantines, J&B
2. Whisky Jack Daniels
3. Whisky Chivas Regal
4. Vodca Absolut / Finlandia
5. Vodca Stalinskaya
6. Gin Beefeater
7. Martini alb / rosu
8. Campari
9. Unicum, Ramazzotti
10. Jagermeister
11. Palinca
12. Tuica
13. Coniac Alexandrion 5*
14. Limoncello
15. Crema whisky Bailey*s
1. Carbonara - 300 gr
(bacon, ou, smantana, parmezan)
alergeni: lapte, gluten, ou
2. Spaghete milaneze - 300 gr
(ciuperci, sunca, sos de rosii, smantana, parmezan, oregano)
alergeni: lapte, gluten
3. Quattro formaggi - 300 g
(penne, branza mucegai, cascaval, mozzarella, parmezan, smantana)
alergeni: lapte, gluten
4. Penne siciliene - 300 gr
(piept de pui, ciuperci, sos de rosii, smantana, parmezan, oregano)
alergeni: gluten, smantana, lapte
5. Paste cu legume - 300 gr
(ceapa, ardei gras, ciuperci, usturoi, vinete, sos de rosii, sare, piper)
alergeni: gluten
6. Cu fructe de mare* si legume- 400 gr
(broccoli*, usturoi)
alergeni: gluten, creveti
*produs decongelat
1. Aperol Spritz - 200 ml (aperol, proseco,suc portocale)
2. Cocktail cosmo - 80 ml ( vodka, triplu sec, suc grenadine)
3. Campari orange - 250 ml (campari, suc portocale)
4. Cuba libre - 250 ml (rom, coca cola, lime)
5. Vodka tonica - 250 ml ( vodka, apa tonica)
6. Vodka apple - 250 ml (vodka, suc de mere verzi)
7. Green apple - 250 ml ( blue curacao, suc mere, lime)
8. Gin tonic – 250 ml (gin, apa tonica)
1. Snitel pui URIAS - 250 gr + garnitura
alergeni: gluten
2. Ficatei de pui* cu costita - 250 gr + garnitura
3. Tigaie pui a la BUNICA - 250 gr + garnitura
(piept de pui, rosii, dovlecei, ceapa, ardei gras, vinete, ciuperci, usturoi)
4. Piept de pui la gratar - 250 gr + garnitura
5. Pulpe de pui dezosate* - 250 gr + garnitura
6. Pui cu smantana si ciuperci - 250gr +garnitura
alergeni: lapte
7. Frigarui de pui - 250gr + garnitura
(ciuperci, ceapa rosie, ardei gras, cherry)
8. Pui grecesc - 250gr + garnitura
(piept pui, branza vaca, gran cucina, cascaval, marar)
alergeni: gluten, lapte
9. Pui crocant - 250gr + garnitura +sos
alergeni: gluten, mustar, ou
10. Pui taranesc* (Puisor intreg)- 500 gr cu usturoi + garnitura
11. Saramura taraneasca de pui* - 300 gr cu mamaliguta
*produs decongelat
Bere la draught
1. Ursus Retro Nepasteurizata 0.4l
Regele berii in Romania: 100% malt, un gust proaspat si revigorant, o culoare aurie clara si luminoasa si o spuma persistenta. Continut de alcool de 5% vol.
2. Timisoreana Nepasteurizata 0.4l
O bere cu gust proaspat, asa cum o beau berarii in fabrica. Spuma în nuanţe unice, culorile calde fructuoase, precum şi bulele pline de voioşie, te transformă din amator în cunoscător chiar după prima gură. Continut de alcool de 5% vol.
3. Ursus Premium 0.4l
Bere la sticla
1. Ursus Retro Nepasteurizata 0.5l
2. Timisoreana Nepasteurizata 0.5l
3. Azuga Nepasteurizata 0.5l
4. Ursus Premium 0.5l
5. Grolsch 0.5l
6. Grolsch 0,45
7. Peroni Nastro Azzurro 0.5l
8. Pilsner Urquell 0.33l
9. Efes Pilsener 0.5l
10. Efes Draft 0.5l
Bere fara alcool
1. Ursus Cooler Fara Alcool 0.5l
2. Ursus Fara Alcool 0.5l
Bere cu arome
1. Ursus Cooler cu alcool 1,9% 0.5l
2. KKingswood Apple - cidru 0.4l
Specialitati de bere
1. Ursus Black 0.5l
O bere neagra veritabila, cu un gust plin si bogat, care combina perfect cele 3 tipuri de malturi speciale: unul pentru gust, unul pentru aroma si unul pentru culoare. Cu un continut de alcool de 6% vol. si gust usor dulce, cu arome de nuci si caramel si nuante subtile de ciocolata neagra si cafea prajita. O spuma persistenta, cu o textura fina si cremoasa.
2. Grolsch Weizen 0.5l
O bere de grau veritabila, produsa din malt din grau, malt din orz, hamei si drojdie de fermentatie superioara. Cu aspectul intens tulbure specific berii de grau si un gust plin, catifelat, putin amar, ce dezvaluie aromele specifice date de grau si note placute, de fructe si condimente: banane, pere, cuisoare. O bere de grau usor de baut, racoritoare, cu o spuma fina si persistenta. Continut de alcool de 5,1% vol.
1. Ceafa la gratar - 250 gr + garnitura
2. Muschi file la gratar - 250 gr + garnitura
(cotlet fara os)
3. Tochitura Agora cu mamaliguta si ou 250 gr
(carne de porc, piept de pui, carnaciori, sos de rosii, telemea de vaca)
alergeni: lapte, ou
4. Pomana porcului - 250 gr + garnitura>
(carne de porc, carnati, sos de usturoi)
5. Snitel de porc - 250gr cotlet + garnitura
alergeni: gluten
6. Coasta de porc intreaga la gratar 800 gr + garnitura
1. Jidvei Extra Dry
2. Veuve Clicquot, Pelletier
3. Moet & Chandon
Doresti sa organizezi un eveniment
Contacteaza-ne acum si impreuna vom organiza evenimentul mult dorit
1. Muschi vita* cu dulceata de ardei iute - 200 gr + garnitura
2. Snitel VIENEZ - 200 gr + garnitura
alergeni: gluten
3. Muschi de vita* 200 gr + sos gorgonzola
alergeni: lapte
4. Antricot* de vita 400 gr + garnitura
*produs decongelat
1. Budureasca premium Fume sec
2. Budureasca premium Chardonnay sec
3. Budureasca Saugvignon Blanc demisec
4. Budureasca Feteasca Regala demisec
5. Budureasca Fume demisec
6. Bristena Tam Rom. demid/dulce
7. Jidvei Riesling, sec
8. Jidvei Feteasca Regala demisec
9. Jidvei Dry Muscat demisec
1. Cotlet fezandat de berbecut* - 350 gr + garnitura
2. Pastrama fezandata din muschiulet de berbecut*+ garnitura
*produs decongelat
1. Bristena Bus. de Bohotin demid/dulce
2. Budureasca premium Roze sec
3. Budureasca Roze demisec
4. Budureasca premium Shiraz sec
5. Budureasca premium Feteasca Neagra sec
6. Budureasca premium Cabernet sec
7. Budureasca premium Merlot sec
8. Budureasca Feteasca Neagra demisec
1. Pastrav* taranesc 500 gr cu usturoi + garnitura
alergeni: gluten
2. Somon* file -250 gr + garnitura
alergeni: peste
3. Saramura taraneasca de crap* - 250gr cu mamaliguta
alergeni: peste
4. Crap* prajit - 250 gr cu usturoi + garnitura
alergeni: gluten, peste
5. Dorada* regala - 500 gr cu usturoi + garnitura
alergeni: peste
6. Hamsii crocante 250 g+ mamaliguta si mujdei
*produs decongela
alergeni: peste
unul dintre cele mai renumite si valoroase domenii Est Europene
Demisec (alb/rosu/roze)
1. Carafa 0.5 l
2. Carafa 1 l
3. Pahar 0.2 l
4. Vin fiert 300 ml
1. Broccoli* sote - 200 gr
Garnitura broccoli-cost extra)
2. Cartofi prajiti - 200 gr
3. Cartofi piure - 200 gr
4. Cartofi taranesti - 200 gr
5. Cartofi cu rozmarin - 200 gr
6. Orez primavera/salbatic- 200 gr
7. Ciuperci gratar - 200 gr
8. Legume asortate de sezon la gratar - 200 gr
9. Mamaliguta traditionala- 200 gr
10. Sote de legume - 200gr
*produs decongelat
sa intrebati personalul restaurantului
1. Smantana 100 gr
alergeni: lapte
2. Sos usturoi 100 gr
3. Sos de maioneza 100 gr
alergeni: mustar, ou
4. Sos maioneza cu usturoi 100 gr
alergeni: mustar, ou
5. Sos smantana cu usturoi 100 gr
alergeni: lapte
6. Sos gorgonzola 100 gr
alergeni: lapte
7. Mustar 100 g
1. Davidoff Ambassadrice Cello 10 s
2. Winston Churchill Chartwell Cello 4 s
3. Winston Churchill Chequers Cello 4 s
4. Winston Churchill Lancaster Cello 4 s
5. Winston Churchill No 10 Cello 4 s
6. Winston Churchill Spitfire Cello 5 s
1. Telemea - 100gr
alergeni: lapte
2. Cascaval - 100gr
alergeni: lapte
3. Sunca presata - 100gr
4. Salam Sibiu - 100gr
5. Zacusca - 100gr
6. Masline - 100gr
7. Parmezan 30 gr
alergeni: lapte
8. Ardei iute verde/murat 1 buc
9. Paine 50 gr
alergeni: gluten
Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI din 20 martie 2000 alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:
1. Cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate
2. Crustacee si produse derivate.
3. Oua si produse derivate.
4. Peste si produse derivate
5. Arahide si produse derivate.
6. Soia si produse derivate
7. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)
8. Fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) si produse derivate
9. Telina si produse derivate.
10. Mustar si produse derivate.
11. Seminte de susan si produse derivate.
12. Dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru
13. Lupin si produse derivate.
14. Moluste si produse derivate.