contact@agorarestaurant.ro +4 0722 304 431 (rezervari evenimente)
Comenzi: +4 021 224 2482 / Program bucatarie: 11:00 - 21:00

Despre noi

Restaurant Agora

Restaurantul Agora este situat în imediata apropiere a Parcul Copilului din București sector 1, intre piața Domenii și Calea Griviței. Cu o capacitate de 120 de locuri poate primi cu ușurință un număr mare de clienți, și poate satisface cele mai pretențioase cerințe datorită unei serviri impecabile, unui meniu diversificat și calitativ.

Locatie: Restaurantul Agora este situat în imediata apropiere a Parcul Copilului din Bucuresti sector 1, intre piata Domenii si Calea Griviței. Cu o capacitate de 120 de locuri poate primi cu uşurinţă un număr mare de clienţi, şi poate satisface cele mai pretenţioase cerinţe datorită unei serviri impecabile, unui meniu diversificat şi calitativ.

Numele: “Agora” era piață publică a orașelor grecesti antice. Aici, în fața poporului adunat, regele se prezenta, purtând sceptrul și făcea cunoscute hotărârile pe care le luase împreună cu nobilii.

Restaurantul are o bucătărie ultramodernă în care îşi desfăşoară activitatea o echipă de maeştrii bucătari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi.

Restaurantul Agora este locul ideal unde vă puteți organiza întîlnirile și mesele de afaceri, aniversările și orice eveniment important din viata dumneavoastră. Într-o atmosfera distinsa, clienții noștri se vor bucura zi de zi de preparate delicioase pregătite de bucătarii noștri. Meniul din care poți alege este unul variat în care se îmbină renumite mîncăruri din bucătăria europeana cat și specialități specifice românești. La noi vă așteaptă o ambianta de excepție, potrivita atît pentru cine romantice, aniversari cat și pentru evenimente deosebite: nunti, botezuri, mese festive, cocteiluri, etc., restaurantul Agora dispunînd de un salon de 120 de locuri, unde puteți petrece clipe de neuitat alături de prieteni și familie.

Pe timpul verii va așteptam sa va destindeți pe terasa restaurantului, o adevărata oaza de verdeața și liniște, primitoare și răcoroasa.

Organizeaza acum evenimentul de care ai nevoie!

Contacteaza-ne acum!

Caracteristici

Cîteva caracteristici ale restaurantului Agora

Situat într-o zona liniștita a Bucurestiului

Capacitate restaurant 180 locuri.

Terasa 100 locuri.

Posibilitate de parcare.

Posibilitatea personalzarii meniurilor pentru evenimente.

Personal amabil și foarte bine pregătit.

Produse întotdeauna servite proaspete și gustoase.

Acces pentru clienti la internet wireless de mare viteza.

Caracteristici ale restaurantului Agora