Meniu nunta varianta 1
1. GUSTARE RECE:
Rulou sunca praga cu cruditati sau hrean – 40 grame
Vinete pe pat de rosie – 50 grame
Evantai muschi file afumat sau pastrama – 30 grame
Pasta de branza cu marar pe ardei gras – 60 grame
Frigarui de rosii cherry cu cascaval, cas sau telemea
Cascaval natur – 40 grame
Salam de Sibiu – 20 grame
Salata de cruditati cu piept de pui – 80 grame
Castravete verde, masline – 50 grame
4. Salata de varza alba
5. Paine sau chifle
6. Cafea – nelimitat
Optional: pachet bauturi all inclus: trei variante de Whisky Ballantines, JB si JW, vodca Absolut si Finlandia, Gin tonic, Campari, Vin demisec la carafa, bauturi racoritoare cu acid si fara, apa minerala si plata, cafea = 50 lei/persoana( bauturile aperitiv se servesc la pahar) sau cu vin diverse soiuri la sticla 60 lei/ persoana. Orice meniu poate fi personalizat in functie de solicitarile clientului