Meniu post
1. GUSTARE RECE:
Iahnie de fasole – 100 grame
Vinete pe pat de rosie – 50 grame
Pasta vegetala pe ardei gras – 60 grame sau
Salata Agora
Cascaval vegetal – 60 grame
Salata de cruditati – 80 grame
Castravete verde, masline – 50 grame
Zacusca de legume – 50 grame
Ciuperci umplute la cuptor – 50 grame
2. Sarmalute de post in foi de varza cu mamaliguta (4 bucati) si ardei iute
ȘI/SAU
3a. Cașcaval vegetal pane cu garnitura – 180 grame
ȘI/SAU
3b. Snitzel vegetarian cu garnitura – 180 grame
ȘI/SAU
3c. Ciulama cu ciuperci
4. Salata de varza alba
5. Paine sau chifle
6. Cafea nelimitat
Optional: pachet bauturi all inclus: trei variante de Whisky Ballantines, JB si JW, vodca Absolut si Finlandia, Gin tonic, Campari, Vin demisec la carafa, bauturi racoritoare cu acid si fara, apa minerala si plata, cafea = 50 lei/persoana( bauturile aperitiv se servesc la pahar) sau cu vin diverse soiuri la sticla 60 lei/ persoana. Orice meniu poate fi personalizat in functie de solicitarile clientului